pondělí 6. dubna 2009

Pure Pwnage

Tímto článkem bych chtěl všem doporučit amatérský komediální sérial Pure Pwnage [pjůr ounidž]. Protagonista je Jeremy, progamer C&C, který má také přezdívku teh_ownerer. Jeremy je naprosto stereotypní hardcore hráč, který celý den pouze pwní nooby v RTS. Jeho mluva je poněkud zakrnělá a v životě je pro něj prioritou být vyhrávat ve hrát. Seriál zaznamenává jeho život, hlášky a vztahy s ostatními a odehrává se v poloreálném (počáteční epizody) a polofantastickém (pozdější epizody) světě.

Pure Pwnage začalo tak, že v roce 2003 kameraman Kyle (který často interaguje se seriálem nebo vede s Jeremym diskuze) chtěl vyzkoušet nový software na úpravu videa. Jakmile videoklip (dnes první epizoda) dali na internet, zažili ohromný úspěch. Dnes PP sledují miliony lidí, obsahuje 18 epizod rozložené do dvou sezon a drží si velmi početnou komunitu fanoušků. I když PP kvalitou nepřipomíná amatérský seriál, je to pořád nezávislá záležitost, takže všechny epizody jsou k stáhnutí zadarmo. Dokonce k PP jsou i české titulky, ale to si nevychutnáte tu atmosféru. Pokud nerozumíte všemu, můžete si samozřejmě stáhnout i titulky anglické.

Co tedy na závěr? Pure Pwange je velmi vtipný seriál a pokud umíte nebo aspoň trochu rozumíte anglicky, tak vám vřele doporučuju vyzkoušet minimálně prvních pár epizod. Kvalita epizod však pořád stoupá s tím, jak roste profesionalita toho seriálu.

Odkazy:

image

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

díky tobě jsem teď objevil dobrý seriál :)

Unknown řekl(a)...

Pure Pwnage spadá ještě s pár sitcomy a filmy do mých TOP 9 :)

Okomentovat