středa 25. března 2009

Diskuze: Herní mechanismy v RL

Diskuze budou menší fóra, ve kterých zadám ústřední otázku, o které budeme debatovat. Dnešní otázka je: jaký herní mechanismus vám nejvíce chybí v reálném světě (RL)? Pokud máte více nápadů (což nejspíš máte), napište prosím vás jenom ten hlavní, abyste nechali prostor i pro ostatní. Na druhou stranu se nebojte napsat originální a bizarní nápady!

12 komentáře:

dteiml řekl(a)...

Mě osobně nejvíce chybí instant respawn :). Jen si představte, jaké by to bylo, žít v jednom velkém deathmatchi :P.

SKACE řekl(a)...

Save'n'Load - vrátit se o minutku by bylo ideální

Unknown řekl(a)...

double skok :)

okfdojsgosfjg řekl(a)...

Já bych chtěl vidět, podobně jako Cage ve filmu Next, minutku dopředu. :)

http://www.csfd.cz/film/215209-next/

Krysa řekl(a)...

Cheaty

Adam Homola řekl(a)...

Pokud by bylo čtení myšlenek moc náročné přání, tak bych se spokojil s telekinezí, při nejhorším s teleportem (to bych ušetřil za benzín panečku!)

Anonymní řekl(a)...

Vše, co se týká NWN :o)

Art-c' řekl(a)...

Hlavní je to, jestli dané funkce nebo upgrady světa by mohli používat všichni nebo jen naše osoba... jinak určitě by se taky šiklo zastavování času

dteiml řekl(a)...

Art-c': Dejme tomu, že by si to mohl použít jenom ty. Jinak díky všem za vskutku originální a kreativní nápady. Sám bych chtěl ještě dodat třeba vidění vašich vlastností v numerických hodnotách jako v RPG, nastavování obtížnosti nebo Gravity Gun a Portal Gun :P. V nejhorších chvílích by se hodilo i tlačítko New Game.

Vojta Petrus řekl(a)...

Dobrý by bylo nejen to že by šlo pausovat a loadovat ale třeba využívat hlavní funkce jako v RPG tzn. mapa, aktivní questy a další funkce z "diáře" ale hlavně odměňování zkušenostma které by se dali posléze roztřídit do různých kategorii.

Redsnake řekl(a)...

Mě chybí automatický léčení tak, že se schovám na 10 sekund za strom, případně seberu lékárničku, která spraví vše od rýmy až po tříštivou zlomeninu stehenní kosti :-)

Anonymní řekl(a)...

kdo stvořil svůdníka larryho

Okomentovat